راهنماها
اشتراکگذاری و خروجی
موارد ذخیرهشده را بفرستید یا از رسانه ویرایششده خروجی بگیرید.
اشتراکگذاری و خروجی از قابلیتهای Pro هستند. مورد ذخیرهشده را از کتابخانه باز کنید، اقدام موجود برای اشتراکگذاری یا خروجی را بزنید و مقصد را انتخاب کنید.
خروجی تصویر یا ویدیوی ویرایششده، نسخه اصلی را نگه میدارد. ذخیره متن، کلیپ انتخابی را بهروز میکند و با خروجی یک فایل رسانه جداگانه یکسان نیست.
پیش از اشتراکگذاری، پیشنمایش و مقصد را بررسی کنید، بهویژه برای کلیپهای خصوصی. اشتراکگذاری محتوا را به مقصد انتخابی میفرستد و تاریخچه را همگام نمیکند.